Lurer du på hvordan man skal vaske undertøj af bambus

Der er ikke meget der slår følelsen af blødt undertøj med perfekt pasform. Men, efter mange runder i vaskemaskinen så sidder det måske ikke lige så behageligt som de gjorde første gang. Måske er det ikke lige så bløde som de var engang.

Læs vores tips til hvordan man vasker undertøj af bambus.

Vores bambusundertøj er lavet af 93% bambus og 7% elastan. Elastan tilfører bambus ekstra spændstighed og gør det mere fleksibelt. I tillæg gør elastan at det bliver endnu mere slidstærkt i brug og tåler vask endnu bedre. Vasker du efter disse tre enkle råd, har du ikke bare undertøj med perfekt pasform med herlig blødhed længere tid, men du sparer også miljøet og tegnebogen for unødvendige køb!

 

3 tips til at vaske undertøj

  1. Brug kun vaskemiddel og ikke skyllemiddel! Skyllemiddel er den store stygge ulv for trusser og boxershorts i bambus. Bambusviskose er allerede naturligt blødt og Northborn-undertøj er desuden toppet med en Aloe Vera finish for at gøre det ekstra silkeblødt.
  2. Bambusundertøj bliver rent selv på 30 grader, men tåler også et almindeligt vaskeprogram på 40 grader. Bliver temperaturen højere end dette kan bambusfibrene blive skadet, noget som vil kunne påvirke den perfekte pasform og det naturligt bløde materiale.
  3. Bruger du tørretumbler? Tørretumbleren laver generelt slitage på tøj, også undertøj. Hæng det hellere til tørre efter en omgang i vaskemaskinen. Sådan bevarer du den gode pasform meget længere!

 

Klæd dig i noget af det bedste naturen har at tilbyde. Bestil dine trusser og boxershorts i bambus i dag!

Blødt og behageligtpå bloggen