Northborn er den perfekte træningspartner

Undertøj sidder, som navnet siger det, under tøjet og nærmest ind til huden. Særligt under træning bør det være specielt åndbart og behageligt for at du skal få mest muligt ud af løbeturen, styrkeløftene eller aerobic-timen. Træningsundertøj af naturmaterialet bambus bliver mere og mere populært, og der er gode grunde til det.

Undertøj af bambus holder dig tør

Vidste du at bambus absorberer op til 60% mere fugt end bomuld? Fibrene i bambus er fyldt af små huller som hurtigt og helt naturligt transporterer fugt væk fra din krop. Træningstøj lavet af bambus ånder også bedre end teknisk træningstøj som ofte laves i kunstige materialer som polyester. Vælger du at træne i et par bambustrusser eller bambusboxershorts fra Northborn vil din bagdel helt enkelt holde sig tør endnu længere under de hårdeste sessioner.

 

Bambus køler dig ned

Bambus er et naturligt materiale og i lighed med uld er det også et åndende materiale. Det gør tøj i bambus til en kølig oplevelse når du har det ind mod huden. I tillæg oplever mange at træningstøj af bambus lugter mindre eller slet ikke selv efter flittigt brug. Det hævdes at bakterierne som laver dårlig lugt ikke trives lige så godt i bambusviscose. Hvis det er nødvendigt kan du bare hænge det til tørre, så du kan bruge det igen uden at være bekymret for generende lugt.

 

Blødt og fleksibelt

Har du oplevet den ubehagelige følelse af undertøj som gnaver, strammer eller klør? Ofte sker det på det mest ubelejlige tidspunkt halvvejs i 10 kilometer løbet eller minuttet før starten på skiløbet. Vælger du det rigtige undertøj har du i hvert fald en bekymring mindre. Tøj af bambus føles altid blødt og behageligt mod huden. Det vil aldrig være for stramt, men følge din kropsfacon og dine bevægelser hvad enten du står stille eller bevæger dig.

 

Behageligt undertøj til træning

Hvis du vil have noget træningsundertøj som er behageligt at træne og som bidrager til at du får mest ud af din træning uden forstyrrende elementer, så er det intet som overgår undertøj i bambus. Undertøj fra Northborn er fugttransporterende, åndbart, blødt og fleksibelt. Dette er vores førstevalg tur efter tur og træning efter træning. Giv du det også en chance!

Se vores udvalg af trusser i bambus og boxershorts i bambus.

Blødt og behageligtpå bloggen