Gode morgenvaner gør hele dagen bedre!

Det er ikke alle som mener at «morgenstund har guld i mund». Nogen af os har svært ved at komme ud af sengen en grå og trist mandag morgen. Dette er måske specielt sandt i det mørke vinterhalvår. Alligevel kan du gøre hele dagen til en bedre oplevelse hvis du får nogen gode morgenvaner.

Det kan være vanskeligt at indarbejde gode vaner. Men med nogen få tiltag kan du gøre både din fysiske og psykiske helse lidt bedre. Gode vaner kan føre til store forandringer, lidt efter lidt.

 

Du er hvad du spiser!

Siden du var lille er du sikkert blevet fortalt hvor vigtigt det er at spise morgenmad. Det viser sig faktisk at dine forældres formaning er støttet af seriøs forskning. Studier har nemlig vist at det at springe over morgenmaden fører til en forhøjet sandsynlighed for overvægt. Lyt til din mor og spis din morgenmad op!

Fødevarestyrelsen anbefaler at man får en varieret kost, men det er ikke altid at man når i mål med det. Kroppen producerer nemlig ikke alle vitaminerne og næringsstofferne som vi har brug for og derfor er det vigtigt at man får dem via vitamintilskud eller en varieret kost. C Plus fra EFI er en god måde til at få nok C-vitamin og styrke immunforsvaret.

 

Få gode vaner

Hudplejeprodukter kan også være en god måde til at føle sig bedre tilpas om morgenen. Hvis det første du gør er at bruge forfriskende cremer til at rense hud og ansigt, så vil du nok mærke at du har lidt ekstra «glød» resten af dagen. Desuden er hudplejeprodukter ikke kun til kvinder. Der findes rigtig mange gode produkter til både damer og herrer.

På lang sigt kan små ændringer give store positive resultater. Hvis du indarbejder små, men gode, vaner vil du mærke, at du i det lange løb får et sundere og bedre liv. Desuden er det ikke en hemmelighed at det bliver endnu bedre når du allerførst kan tage silkeblødt undertøj fra Northborn på kroppen. Vores undertøj er lavet af 93 % bambus og miljøvenlige materialer, så du kan starte dagen med god samvittighed.

 

Stå tidligere op

Man kan nemt føle at man er bagud hele dagen hvis man ikke står op på det rigtige tidspunkt. Dette gælder specielt hvis du har børn som skal spise morgenmad, få deres madpakke med og sendes i skole. Der er langt større sandsynlighed for at der opstår skænderier og konflikter hvis stressniveauet er højt og tiden er knap.

For at sænke stressniveauet for hele familien er det et godt tip at forsøge at stå op 15 til 30 minutter tidligere end sædvanligt. Så vil hele familien føle at morgenen og resten af dagen går glattere. Specielt barn drager nytte af faste og gode rutiner uden stress.

Hvis du har lyst til at blive lidt ekstra frisk, så kan du bruge de ekstra minutter om morgenen til at tage en rask gåtur, meditere lidt eller lave yoga. Gode morgenvaner kan gøre hele dagen bedre for hele familien.

Blødt og behageligtpå bloggen