The Northborn Story

For os er Northborn en filosofi. Vi mener at man med naturlige råvarer, god pasform og materialer produceret efter bæredygtige principper kan gøre folks hverdag lidt bedre. Siden vi startede dette eventyr i 2016 har vi haft som mål gøre dit liv nemmere, mere behageligt. Alle fortjener lidt luksus i hverdagen.

 

Naturen og miljøet er vigtigt for os. Derfor laver vi tøj med fokus på bæredygtige materialer, god pasform og naturlige råvarer. Northborn er skabt med naturlige råvarer, på naturens principper – Simply extraordinary by nature!

 

Bæredygtigt undertøj af bambus

Med Northborn har vi koncentreret os om kvalitet, fremfor kvantitet. I alle led af produktionen fra valg af bæredygtige materialer, til udvikling af pasform, holdbarhed og brugertestning. Vi er startet med det som grundlæggende i enhver garderobe – nemlig undertøj.

 

Den ultimative boxershorts

Vores ambition var at udvikle en bambusboxershorts som kunne holde trit med alle versioner af den moderne mand. Fra søndagstur med familien i parken, lange dage bag skrivebordet, til motionsløb og 70 km lange skiture i Italien. Vi eksperimenterede med materialer, tekstur og udviklede og testede prototyper i over et år. Vi havde et mål for øje: at skabe den bedst mulige boxershorts til dig! Resultatet blev en boxershorts af bambus med god pasform og god gode tekniske egenskaber som kan bruges til enhver anledning.

 

Det perfekte undertøj

Kvinde kende kvinde bedst. Derfor har det været kvinder som har stået for produktudviklingen af denne undertøjskollektion. Resultatet blev ikke bare én model, men tre: string, bikini og hipster. Uanset dagsform, påklædning eller personlige præferencer så vil du finde en model der passer til din hverdag. Vi har sat stor fokus på undertøjets pasform og materialer, så det er næsten umærkeligt på kroppen.

 

Undertøjskollektionen

Vores første Northborn kollektion har været inspireret af åbne landskaber og de smukke udsigter som skabes når naturen er bedst. Vi har valgt en farvepalet som er blød og douchet som giver associationer til de første timer om morgenen eller de sidste timer før solen går ned bag horisonten. Vi mener at vi har modeller for en hver smag og  kropsbygning!

Northborn er et moderne selskab med planer om at gøre indholdet i din undertøjsskuffe mere behageligt og bæredygtigt. Vi glæder os til fortsættelsen og ønsker at din hverdag endnu bedre.