The Northborn Story

For os er Northborn® en filosofi. Vi mener at man med fokus på høj kvalitet i alle led, omfattende testning og valg af de rette materialer kan tilbyde noget ud over det sædvanlige. Siden vi startede Northborn® i 2016 har vi haft som mål at gøre dit liv lidt enklere og mere behageligt. Alle fortjener lidt luksus i hverdagen!

Undertøj af bambusviscose

Med Northborn® har vi koncentreret os om kvalitet, fremfor kvantitet. Vi har derfor startet med den grundlæggende beklædning i enhver garderobe – nemlig undertøjet.

 

De ultimative boxershorts

Ambitionen med boxershorts var at udvikle en bambusboxershorts som kunne holde trit med alle versioner af den moderne mand. Fra søndagstur med familien i skoven, lange dage bag et skrivebord eller en krævende træningstur.
Vi eksperimenterede med materialer, tekstur og udviklede og testede prototyper i over et år. Vi havde et mål for øje: At skabe bedst mulige boxershorts til dig. Resultatet blev en boxershorts i silkeblød bambusviscose med optimal pasform og gode tekniske egenskaber. En behagelig boxershorts som kan bruges til enhver anledning.

 

Det perfekte undertøj

Kvinder kender kvinder bedst. Derfor er det kvinder som har stået for produktudviklingen af denne undertøjskollektion. Resultatet blev ikke kun én model, men tre: string, hipster og bikini. Uanset dagsform, påklædning eller personlige præferencer – du finder garanteret en model som passer netop til dig! Vi har haft meget fokus på undertøjets pasform og materialer så det sidder næsten umærkeligt på kroppen.

 

Undertøjskollektionen

Vor første Northborn® kollektion har været inspireret af åbne, bølgende landskaber og de smukke udsigter som skabes når naturen er på sit højeste.

Vi har valgt en farvepalet som er blød og douchet og som giver associationer til de første timer på morgenkvisten eller de sidste timer før solen går ned.

Farverne er dæmpede for at fremhæve pasformen og materialerne – og vi har tilgængelige modeller for enhver smag og kropsfacon!

Northborn® er et nordisk koncept og udvikler jævnligt ny beklædning netop for dig som kræver lidt ekstra. Vi glæder os til fortsættelsen og ønsker at gøre din hverdag endnu bedre!