Bæredygtige, naturlige tekstiler

Undertøj er undertøj. Eller er det virkeligt det? Efter år med test og udvikling ved vi at der er en forskel, og med undertøj fra Northborn kan du i tillæg gøre en forskel for miljøet!

Bæredygtige, naturlige tekstiler

Som verdens hurtigst voksende vækst, spreder bambus sig hurtigt over store landområder. Mere bambus betyder flere planter som udfører mere fotosyntese, og dermed mindre drivhusgasser i naturen. Alle vores undertøjsmodeller er lavet af bambus, et miljøvenligt materiale sammenlignet med for eksempel bomuld. I tillæg til at bambus vokser ekstremt hurtigt, på lidt plads, kræver det minimalt med vand for at gro og helt uden behov for kunstgødning. På grund af en unik bakterieflora i bambusbarken behøver man heller ikke at bruge sprøjtemidler for at holde skadedyr væk.

Bambus perfekt til undertøj

Tøj lavet af bambus giver en dejlig silkeblød følelse mod kroppen og en oplevelse af noget eksklusivt og behageligt. Dejlige bløde fibre spindes af bambus, perfekt for produktion af kropsnære og behageligt tøj som undertøj, t-shirts eller pyjamas. I tillæg har bambus lugthæmmende egenskaber, og holder 60% bedre på fugtighed end bomuld. Ideelle egenskaber for aktive mennesker. Gør som pandaen – lev bæredygtigt!
Og, du, vær ikke bange for at du stjæler maden fra pandaen. Bambus som bruges i tekstilproduktion er af en mere fiberrig art end den som den kræsne panda spiser.

Og, du, ikke være redd for at du stjeler maten til pandaen. Bambusen som brukes i tekstilproduksjon er av en mer fiberrik art enn den som den kresne pandaen spiser.

Skånsom mod sensitiv hud

Bambuselastan er godt egnet for de med sensitiv hud eller allergier. Med naturlige temperaturregulerende egenskaper, holder bambus godt på fuktighet og er like fin vask etter vask. Vår bambuselastan er beriket med aloe vera for en silkemyk opplevelse mot huden.

 

Certificeret, miljøvenligt og bæredygtigt tøj

Vi samarbejder kun med leverandører som tager deres samfundsansvar alvorligt. Vi garanterer derfor for at vi kun bruger tekstiler som er bæredygtigt og miljøvenligt produceret efter strenge ISO standarder (ISO 9001 og ISO 14001). Alt Northborn-tøj er også Økotex certificeret. Det betyder at materialerne er garanteret frie for kræftfremkaldende og hormonforstyrrende farvestoffer.

 

100% bæredygtig

Vi sætter ikke bare krav til vores leverandører, men tager også ansvar for vores leverance til vores kunder. Alle vores forsendelser sendes i 100% genanvendelig emballage, og vi opfordrer dig til at recirkulere den igen!