The Northborn way – Extraordinary made easy

Vores mål er at du skal føle dig fantastisk hver dag. Og, vi mener det starter med det perfekte undertøj. Behagelige, bæredygtige materialer, med perfekt pasform – næsten så du glemmer at du har det på! Aldrig mere generende trussekanter, stramme elastikker eller slappe boxershorts. Med til-døren leverancer, skal silkeblødt undertøj give dig en mere sømløs hverdag. Alle fortjener lidt hverdagsluksus!

Sådan virker Northborn:

  1. Skræddersy dit perfekte wonderwear! Vælg model, farve og størrelse og modtag en uforpligtende forsmag på dit nye yndlingstøj
  2. Derefter vil du modtage tre dejlige pakker om året. Lige hjem i din postkasse. Ganske sømløst!
  3. Det står dig  frit at vælge hvor ofte du ønsker at modtage dine leveranser. Hver måned, fire gange om året? Du bestemmer!
  4. Vi er en eksklusiv lille «klub», og forstår at vi ikke kan behage alle. Skulle du ønske at opsige medlemskabet gøres det nemt med nogen få klik på Min Side. Spørgsmål? Lidt usikker? Snak med os!

Vi er meget stolte af vores lille familie. Så stolte at hos os får du en 100% tilfredshedsgaranti. Skulle noget ikke leve op til Northborn-standard, eller til dine forventninger, så får du dine penge tilbage. Det lover vi!