Det perfekte miljøvenlige undertøj

Hænder det at du står ved undertøjskuffen på jagt efter undertøj, men bare ender med at rode rundt? Du er ikke alene. Alle har undertøj de ikke kan lide. Det undertøj som klatrer op over bagdelen i løbet af dagen, dem som giver tre ekstra buler under stramme bukser, eller dem som giver Camel toe.

Når vi så har skubbet disse ubehagelige trusser længst ind i undertøjsskuffen kan det være fint at vælge blandt resten. Men, da vi er ganske civiliserede så tager vi fortsat noget undertøj på. Men, hvad vælger vi da? Vel, dem man føler sig mindst dårligt tilpas i.

Men det behøver ikke være sådan. Vi har udviklet og designet det perfekte undertøj. Det er tilgængeligt i tre forskellige modeller: string, hipster og bikinitrusse. Du kan også vælge imellem de fire farver: hvid, beige, pudderrosa og sort. I denne artikel skal vi forklare dig hvorfor dette undertøj er som sendt fra himlen.

 

7 egenskaber ved det perfekte undertøj:

  1. Har en behagelig pasform som holder sig hele dagen og vask efter vask.
  2. Er selvfølgelig silkeblød!
  3. Er helt fri for irriterende mærkelapper som stikker, klør eller må klippes væk
  4. Strammer ikke rundt om taljen og smyger sig sømløst rundt om din bagdel
  5. Har et rent design som gør at det passer lige godt til en træningstim som under den nye sommerkjole.
  6. Holder godt på farven (hvis du vasker i vaskemaskinen på 30 eller 40 grader).
  7. Koster ikke en formue! Hos os kan du til og med prøve et eksemplar næsten gratis! Du betaler kun porto/eksp. og så leverer vi undertøjet i din størrelse, foretrukne model og farve, lige hjem i din postkasse!

 

Abonnement på undertøj – nemt for dig

Hvis du foretrækker Northborn, behøver du ikke hamstre undertøj eller på noget tidspunkt gå tom for undertøj! Med vores super praktiske abonnement sender vi dig nyt undertøj hver 4. måned, så du fuld af selvtillid kan åbne undertøjsskuffen og vide at du finder behageligt tøj – hver dag!

Vil du have et godt tip? Bestil en størrelse større end det du tror du skal have (det er ikke så let at se sin egen bagdel!). Mange synes nemlig det bliver pænere med lidt luftigere undertøj under dagligtøjet.

Hvad venter du på? Opgrader din undertøjsskuffe med dejlige bambustrusser fra Northborn, så slipper du for at gå rundt og trække ud i dårlige elastikkanter som gnaver i taljen og tøjmærker som klør og kradser.

Blødt og behageligtpå bloggen