Vi tager vores samfundsansvar alvorligt

Vores mål er at lave bæredygtigt undertøj af høj kvalitet og med god samvittighed. For os stopper dette ikke med bæredygtige materialer og recirkulerbar emballage. Vi må sikre os at alle leddene i produktionen af det perfekte undertøj er bæredygtigt. At det indfrier de strengeste standarder og er helt fri for farlige kemikalier eller forstyrrende stoffer. Der er vi kompromisløse.

Vi samarbejder kun med europæiske leverandører som tager deres samfundsansvar alvorligt. Vores leverandører arbejder målrettet med at reducere deres miljøbelastning og producerer kvalitetstekstiler helt fri for skadelige stoffer. Dette er vigtigt for os og det er vigtigt for vores kunder og noget vi aldrig vil gå på kompromis med.

 

Internationale standarder

Alle virksomheder har uanset en påvirkning på miljøet. Ved hjælp af certificeringer kan virksomheder beviselig bevise hvordan de arbejder med at reducere deres belastning på miljøet efter universelle standarder. ISO-standarderne for kvalitetsstyrings- og miljøledelsessystemer er blandt de mest kendte af sådanne certificeringer. Alle ISO-standarder revideres hvert femte år, og certificeringer udstedes kun for tre år ad gangen.

 

Oeko-Tex® Standard 100

Det er vigtigt at sætte fokus på produktsikkerhed og bæredygtighed indenfor tekstilindustrien. Rigtig mærkning viser hvordan tekstilprodukter er blevet behandlet på alle niveauer af produktionen.

Hvis dit tøj er mærket med Oeko-Tex®-mærket vil det betyde at tøjet er testet og er frit for skadelige og formodede skadelige kemikalier. Så kan du trygt bruge tøjet uden at bekymre dig om hvad for slags stoffer eller kemikalier som er blevet brugt i produktionen. Dette betyder også at du kan bruge tøjet uden at vaske det først.

 

Trygge Tekstiler

Vi stiller krav til vores leverandører og samarbejdspartnere, fordi det er vigtigt for os at vide at produkterne vi tilbyder vores kunder er så skånsomme ved miljøet og huden som muligt. Uanset om du vælger Northborn-tekstiler eller ikke, så anbefaler vi at du altid ser efter Oeko-Tex® mærket tøj. Det giver dig som forbruger en højere grad af produktsikkerhed, og trygheden ved at tage undertøjet i brug, uden at skulle vaske det først. Godt for dig, og godt for miljøet!

 

Ønsker du mere information? Besøg STANDARD 100 by OEKO-TEX® eller tjek Forbrugerrådets mærkeguide.

Se også vores udvalg af bæredygtigt undertøj til dame og herre.

  • ISO 14001 er verdens mest anerkendte standard for miljøstyring. Den er ment for organisationer som tager deres miljøansvar alvorligt. Standarden specificerer dermed kravene til det system en organisation skal bruge for at forbedre deres miljøpræstation.
  • ISO 9001 er en standard som sætter kunden i fokus. Denne baserer sig på bestemte principper, som kundefokus, motivation og kontinuerlig forbedring. Dette er med andre ord principper firmaer bør fokusere på hvis de ønsker at sikre at deres produkter og tjenester altid opfylder kundens krav, og at kvaliteten til stadighed er genstand for forbedring.
  • Oeko-Tex® har strengere krav på testresultater end det som kræves af nationale og internationale standarder. Der stilles yderligere krav til tekstiler som kommer i kontakt med hud. Certificeringen gælder for et år af gangen, og må opdateres årligt. I tillæg revideres kriterierne for certificeringen årligt for at sikre at de altid er i tråd med den nyeste forskning.
Blødt og behageligtpå bloggen