Giv Northborn til venner og familie!

Der findes mange grunde til at fejre lidt ekstra i løbet af et år. Fars dag, Mors dag, juleaften og ikke mindst fødselsdage! Glem heller ikke den internationale kærlighedsdag, Valentinsdag og Store vaffeldag. Disse mærkedage er en mulighed for at give bekendte og dine nærmeste en fin gave som de vil nyde godt af i flere år fremover. Undertøj fra Northborn er den perfekte gave hvis du vil give venner og familie en bedre hverdag.

Det er ikke altid så let at købe gaver, og det kan være specielt udfordrende at finde gaver til familie og venner. Nogen har klare meninger om hvad de kan lide og ikke lide, mens andre egentligt har alt de har brug for. Alligevel ved vi at der er én type gave som alle har brug for mere af:  Undertøj!

 

Overrask dine nærmeste med det perfekte undertøj

Undertøj er en klassisk gave at købe til sin kone eller mand, samboer, kæreste eller forældre. Men det betyder ikke at det altid nemt at vælge i junglen af undertøj. Skal det være string med blonder? Boxershorts med rib eller elastik? Helt almindelig trusse?  Hvad med en hipstertrusse?

Hvilken model eller stil som passer kan være vanskeligt at vide eller holde sig opdateret med. Hvis du vælger Northborn kan du tage det helt med ro. Vi har nemlig gjort det supernemt for at vælge den rigtige model.

Du kan vælge mellem tre forskellige modeller til damer og en boxershorts til mænd. Bag disse modeller ligger flere år med testning, tilpasninger og fejlretninger for at finde den rette pasform til de allerfleste kroppe som findes derude. En stor bonus er den minimalistiske og rene nordiske stil som mange kan lide og foretrækker. En anden bonus er vores valg af bambus som materiale for kollektionen. Dette er et miljøvenligt materiale som er silkeblødt mod huden.

 

Hvilken størrelse skal du vælge?

Bor du tilfældigvis sammen med personen som skal have en dejlig fornyelse af undertøjsgarderoben? Så kan det være en god idé at tage et lille kig i undertøjsskuffen for at få et indtryk af hvad slags form, farve og størrelse som personen kan lide! NB! husk at rydde op efter dig.

Alternativt kan du tage et kig i vores størrelsesguide og gøre en hurtig og nem beregning. Da er det ofte en god idé at gå op med en størrelse, fordi stramme underbukser sjældent bliver en succes.

Held og lykke med gaven!

Blødt og behageligtpå bloggen